Gunung Semeru katon saka desa ing Pasuruhan. Litografé gambar iki diripta déni…

Gunung Semeru katon saka desa ing Pasuruhan. Litografé gambar iki diripta déning J.C. Grieve, adhedhasar lukisané Abraham Salm, sing dibabar ing Amsterdam taun 1872. Saiki litograf iku minangka salah siji kolèksi KITLV. Lisènsi: Domain Publik – The Volcano Smeroe (View from the Passaroeng Residence)